Kapat

Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni 
 
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") kapsamında kişisel verileriniz, araç kiralama teklifleri ve sözleşmeleri kapsamında FAZ Oto Kiralama A.Ş. (“Europcar Türkiye”) tarafından Veri Sorumlusu sıfatıyla, aşağıda açıklandığı çerçevede, sözleşme gereğinin ifa edilebilmesi, risk değerlendirmesi yapılabilmesi, tahsilat yapılabilmesi, ürün ve hizmetlerinin, avantaj veya kampanyaların sunulabilmesi, bilgilendirme, tanıtım, pazarlama ve satış da dahil olmak üzere her türlü iletişimin sağlanması ve bu amaçlarla ticari elektronik ileti gönderilebilmesi, mevzuatta belirtilen yükümlülüklerin ifa edilebilmesi, işlem yapanın/yaptıranın kimliğinin tespit edilebilmesi, elektronik ortamda veya basılı olarak kayıt ve belge düzenlenebilmesi, mevzuatta öngörülen evrak saklama, raporlama ve bilgilendirme yükümlülüklerinin yerine getirilebilmesi ve istatistiksel amaçlarla işlenebilecektir. 
 
Yukarıda belirtilen amaçlarla kişisel verileriniz, denetleyici ve düzenleyici makamlar ve ilgili kamu kuruluşları, meslek kuruluşları ve benzeri kuruluşlar ile; mevzuat hükümlerinin izin verdiği kişi veya kuruluşlara, hissedarlara, sözleşme taraflarına, doğrudan ve dolaylı yurtiçi topluluk şirketleri ve iştiraklerine, mevzuatta belirtilen amaçlara konu faaliyetlerini yürütmek üzere hizmet alınan, işbirliği yapılan kişi ve kuruluşlar ile destek hizmeti sağlayıcılarına mevzuatın izin verdiği ölçüde aktarılabilecektir.

 Kişisel verileriniz, Kanunun 5’inci maddesinde belirtilen, “Açık rıza”, “Kanunlarda açıkça öngörülmesi”,  “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”, “Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması”, “Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması” ve “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak; Europcar Türkiye Bölge Müdürlükleri, Çağrı Merkezi, İnternet Şubesi, dijital kanallar ve sözleşme tarafları, aracılar ile bunların hizmet verdiği tüm kanallar, yurt içi/yurt dışı iştirakler, işbirliği yapılan kurum ve kuruluşlar, resmi kurumlar, yurt içi/yurt dışı bankalar ve diğer üçüncü kişiler aracılığıyla; sözlü, yazılı veya elektronik ortamda; tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olarak otomatik olmayan yollarla toplanabilecektir.

Kanun’un “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e göre, e posta ile kvkk@europcar.com.tr adresine, veya;
FDN Plaza Soğanlık Yeni Mh. Pamukkale Sk. No: 2 İç Kapı No:3 Kartal İSTANBUL adresinden yazılı olarak Europcar Türkiye’ye iletebilirsiniz. 

Bize Ulaşın: 0850 377 0 377


Aynı Akıllı Uygulama. Daha Hareketlilik..
Şimdi iPhone, iPad ve Android için Europcar mobil uygulamasını indirin! Daha fazla bilgi
Araç Kiralamada Yeni Dönem Europcar ile Başlıyor!
Araç kiralamada artık uzun prosedürler, sınırlı sayıda seçenek, gizli ücret ve sınırlı hizmet ağıyla vedalaşmanın vakti geldi!

Bundan böyle rent a car hizmetlerinden faydalanmak için firma araştırması ve fiyat kıyaslaması yapmaya gerek duymayacaksınız. İş,gezi ya da tatil amacıyla araç kiralama hizmetlerine ihtiyacınız olduğunda önceliğiniz Europcar olacak.

Ankara,İstanbul ve İzmir gibi metropol kentlerin yanı sıra Türkiye’nin pek çok kentinde ve dünyanın pek çok ülkesinde aktif bir tempo ile sizlere hizmet sunmaktayız. Havaalanı lokasyonlarında da hizmet ağımız mevcut. Uçak seyahatlerinizin hemen ardından araba kiralama hizmeti kapsamında seçtiğiniz aracı havaalanında teslim alabilir ve yolculuğunuza keyifle devam edebilirsiniz.

Günlük, Aylık ve Uzun Dönem Araç Kiralama Hizmetleri | Yurt İçi ve Yurt Dışı Araç Kiralama Hizmetleri | Rent a car | Kiralık araç | Ucuz Kiralık Araç | İstanbul Rent a car

Dünyanın Lider Araç Kiralama Şirketi Web Sitesi

2016 TripAdvisor Seyahat Seçimi